Megoldásokat szállítunk

ISO 27001 információbiztonsági tanúsítvány megszerzése

ISO 27001 információbiztonsági tanúsítvány megszerzése

Fókuszban az információbiztonság!

Az AGROHÍD Ipari Kft. sikeresen megszerezte az ISO 27001 tanúsítványt. Az auditálálsi folyamatot hosszú és alapos felkészülés előzte meg. A felkészülést a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft.szakértői segítették.

Az ISO/IEC 27001 szabvány segítségével saját és partnereink adatainak biztonságát, az általunk működtetett rendszerek integritását és vállalatunk információbiztonság iránti elkötelezettségét bizonyítjuk már meglévő és potenciális új ügyfeleink, szállítóink és egyéb partnereink felé.

A frissen megszerzett tanúsítvány reményeink szerint biztonságtudatos ügyfelekkel új üzleti lehetőségek előtt is megnyitja a kaput.

A felkészülási folyamat során növeltük az itt dolgozó kollégák információbiztonsággal kapcsolatos tudatosságát és morálját, erősítettük a munkahelyi titoktartás szintjét, és az információbiztonság technikai hátterének mélyítésével csökkentettük a csalás, adatvesztés és nyilvánosságra kerülés kockázatát.

Az üzletmenet folytonosság biztosítására és erősítésére részletes vagyonleltárt, üzletmenet-folytonossági- valamint katasztrófa-elhárítási terveket készítettünk, biztosítva elismert partnereink egyre növekvő igényeit az információbiztonság és üzletmenet folytonosság területén.

Az AGROHÍD Ipari Kft. világszerte elismert prémium autóipari és gépgyártó vevők közvetlen beszállítója, ezért kiemelt figyelmet fordítunk az információbiztonságra.